Ιερός ναός Αγίου Δημητρίου Νέο Φάληρο – Επικοινωνία

agios-dimitrios-neo-faliro

Καραϊσκάκη 1
Νέο Φάληρο, Πειραιάς
Νομός Αττικής
ΤΚ 18547
Ελλάδα

Τηλέφωνο: 21048166362104816206

Φαξ: 2104819664

email: [email protected]

Τρόποι προσεγγίσεως του Ναού μας:

Από τον Ηλεκτρικό Σταθμό, στάση ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ κατευθύνεστε περίπου 500-600 μετρα ανάποδα επί των Οδών Θρασύβουλου Ζαΐμη ή Δαβάκη Πίνδου προς Μοσχάτο.

Από την παλαιά Παραλιακή Οδό (Ποσειδώνος) με κατεύθυνση προς τον Πειραιά, μετά τα φανάρια του Metropolitan Hospital, μπαίνετε στον κεντρικό δρόμο του Νέου Φαλήρου (Λεωφόρος Ειρήνης). Στον 3 δρόμο συναντάτε την Καραϊσκάκη και στο νούμερο 1 είναι ο ναός μας.

Από την παλαιά Παραλιακή Οδό (Ποσειδώνος) με κατεύθυνση προς την Αθήνα, στα φανάρια του Νέου Φαλήρου, μπαίνετε στον κεντρικό δρόμο του Νέου Φαλήρου (Λεωφόρος Ειρήνης). Στον 3 δρόμο συναντάτε την Καραϊσκάκη και στο νούμερο 1 είναι ο ναός μας.

Από την Εθνική Οδό (Λεωφόρος Κηφισού), βγαίνετε στην εξόδο του ΣΕΦ, και αφού περάσετε κάτω από την υπόγεια διάβαση (απέναντι από τον ΣΚΑΙ) βγαίνετε στην παλαιά Παραλιακή Οδό με κατεύθυνση προς τον Πειραιά, μετά τα φανάρια του Metropolitan Hospital, μπαίνετε στον κεντρικό δρόμο του Νέου Φαλήρου (Λεωφόρος Ειρήνης). Στον 3 δρόμο συναντάτε την Καραϊσκάκη και στο νούμερο 1 είναι ο ναός μας.

Από την Πειραιώς, στα φανάρια της ΕΛΑΙΣ παίρνετε την κατεύθυνση για ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και στην διχάλα του δρόμου αντί να πάρετε την έξοδο προς Εθνική βγαίνετε στην  παλαιά Παραλιακή Οδό (Ποσειδώνος) με κατεύθυνση προς την Αθήνα, στα φανάρια του Νέου Φαλήρου, μπαίνετε στον κεντρικό δρόμο του Νέου Φαλήρου (Λεωφόρος Ειρήνης). Στον 3 δρόμο συναντάτε την Καραϊσκάκη και στο νούμερο 1 είναι ο ναός μας.