Πραγματοποιήθηκε η Εορτή Νεότητος και Δραστηριοτήτων του Ναού για τον Ευαγγελισμό και την 25η Μαρτίου.

Με τεράστια επιτυχία και πάνδημη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού μας η εορταστική εκδήλωση του Ευαγγελισμού και της 25ης Μαΐου 2026 της Νεότητος και των Ενοριακών μας Δραστηριοτήτων.
Τόσο οι χορωδίες της Ενορίας μας, όσο και οι χοροί από τα στελέχη, τους γονείς και τα παιδιά των κατηχητικών μας που χόρεψαν και ξεσήκωσαν όλους τους παρευρισκόμενους στους παραδοσιακούς μας ρυθμούς, μας δημιούργησαν την προσμονή να συναντηθούμε σύντομα ξανά μετά το Πάσχα!
Ο Προϊστάμενος του Ιερού μας Ναού, π. Αναστάσιος Λιακόσταυρος επαίνεσε όλους όσοι συμμετείχαν στην εν λόγω εορτή, τους χοροδιδασκάλους Γιώργο και Παύλο Γκολέμη, τη μαέστρο Μαρία Κάτσαρη, τα μέλη της χορωδίας, τους μουσικούς, ενορίτες, γονείς και παιδιά, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ για την αγάπη του και την προσφορά του στη Νεότητα της Μητροπόλεως Πειραιώς, το Δήμαρχο Πειραιώς και τους συμβούλους του για τη διαρκή στήριξή τους, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αχελώου κ. Νήφωνα για την πολυετή σπουδαία και αναντικατάστατη προσφορά του στη Νεότητα της Ενορίας μας, καθώς και τους συνεφημερίους του π. Ιωάννη Λιακόσταυρο και π. Παύλο Γρηγορίου. Τόνισε δε την ανάγκη, πρωτίστως των συχνών συναντήσεων υπό τη σκέπη του Ιερού μας Ναού και της Ενορίας μας, όσο και της διάσωσης αλλά και διάδοσης της Ελληνορθόδοξης παράδοσής μας μέσα από εκδηλώσεις όπως αυτή.
Καλή Ανάσταση!
Δειτε μερικά αποσπάσματα σε Video ΕΔΩ.
Δείτε Φωτογραφίες ΕΔΩ.
